Πουλίδο: Πρόκριση στο Champions League

28/6/16

Πουλίδο: Πρόκριση στο Champions League
Διαβάστε τι δήλωσε ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Χορν, στην κάμερα της ΝOVA...

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Νικήσαμε, εγώ κατάφερα να πετύχω δύο γκολ, βοήθησα την ομάδα να κερδίσει, οπότε πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.»

Θα είναι η ομάδα έτοιμη στα παιχνίδια του Ιουλίου; «Ετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, ξέρουμε ότι έρχονται σημαντικοί και δύσκολοι αγώνες. Οπότε πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο που χρειάζεται, για να προκριθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Champions League. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας κάθε μέρα.»

Στόχοι για την νέα σεζόν; «Πρώτος ατομικός στόχος είναι να παίζω, να έχω λεπτά συμμετοχής. Το να μπορώ να πετυχαίνω σημαντικά τέρματα για την ομάδα μου. Ακόμα, ένας προσωπικός στόχος είναι να γυρίσω στην εθνική ομάδα του Μεξικού, που αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενο.»

Πρώτες εντυπώσεις από τον νέο προπονητή Βίκτορ Σάντσεθ; «Πολύ καλές εντυπώσεις. Είδαμε ότι ο προπονητής θέλει να βάλει πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Τα είδαμε και στο ματς με την Χορν, πράγματα που έχουμε δουλέψει και στην προπόνηση. Σιγά - σιγά βγαίνουν και οι φάσεις που θέλουμε, αλλά είναι πολύ σημαντικό που μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...