Header Ads

Header ADS

Ποδαρικό με νίκη ο Ολυμπιακός (videos)

Ποδαρικό με νίκη ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε (στο πρώτο φιλικό της σεζόν) και κέρδισε με άνεση (4-1) την αυστριακή Χορν (ομάδα που αγωνίζεται στη β' κατηγορία). Ο Βίκτορ Σάντσεθ στο ντεμπούτο του έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές. Παρέταξε στην αρχή της αναμέτρησης μία 11άδα την οποία και αντικατέστησε με μια άλλη 11άδα στο β' ημίχρονο. Ο Άλαν Πουλίδο σημείωσε το 1ο γκολ της χρονιάς μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ ο Μεξικανός έβαλε ένα ακόμη. Το δρόμο για τα δίχτυα βρήκε τόσο ο Φορτούνης όσο και ο Γιαννιώτας που σκόραρε με κεφαλιά.

1-0 (5'): Ο Ολυμπιακός πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ (1-0). Το πρώτο (ανεπίσημο) γκολ της χρονιάς σημειώνει με κοντινό πλασέ ο Πουλίδο, ενώ η πρώτη ασίστ ανήκει στον Πάρντο που σέντραρε από δεξιά. Η φάση άρχισε από πλάγιο άουτ του Φιγκέιρας.

2-0 (23'): Οι "ερυθρόλευκοι" διπλασίασαν το προβάδισμά τους (2-0) με ένα ακόμη γκολ από τον Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός πλάσαρε σε κενή εστία εκμεταλλευόμενος ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.

3-0 (34'): Το 3-0 για τον Ολυμπιακό με γκολ - φάουλ του Φορτούνη. Παρότι ήταν αρκετά πλάγια και αριστερά, ο διεθνής μέσος αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι".

3-1 (55'): Μείωσε σε 3-1 η Χορν με κοντινό πλασέ του Τάνο.

4-1 (56'): Το 4-1 για τον Ολυμπιακό με καρφωτή κεφαλιά του Γιαννιώτα ύστερα από σέντρα - ασίστ του Τσιμίκα από αριστερά.

Αναμέτρηση: Ολυμπιακός - Χορν 4-1
Σκόρερ: Πουλίδο (5', 23'), Φορτούνης (34'), Γιαννιώτας (56') / Τάνο (55')
Κίτρινες: - / Γιούτιτς (81')
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: - / -

Διοργάνωση: Φιλικό παιχνίδι
Ημερομηνία: 27/06/2016
Ώρα έναρξης: 19:.00
Γήπεδο: Αξάμς

Διαιτητής: Στ. Γκάμπερ (Αυστρία)
Βοηθοί: Εμ. Μπάρσαν (Αυστρία), Γιοβ. Γιάνκοβιτς (Αυστρία)

Ολυμπιακός Α' ημίχρονο (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Φιγκέιρας, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης, Μανθάτης, Πάρντο, Πουλίδο.

Ολυμπιακός Β' ημίχρονο (Βίκτορ Σάντσεθ): Χουτεσιώτης, Γούτας, Σιόβας, Τσιμίκας, Μπέρτος, Ανδρούτσος, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Γιαννιώτας, Σεμπά, Ολαϊτάν.

Χορν: Πέτερναν, Χάβενααρ, Ντένερ, Βάλτσι, Τακουσνάντι, Άντρα, Γιασίντα, Ιγιομπόσα, Σάτι, Τάνο, Σουλιμάνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.