Header Ads

Header ADS

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΧΤΣΙΔΗ!

Μία είδηση σοκ για την ΑΕΚ φιλοξένησε το STAR στο αποψινό δελτίο του. Η τραγουδίστρια(;;;) Σάσα Μπάστα που ήταν σύντροφος του Παναγιώτη Ταχτσίδη, κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή της Ενωσης.

Σύμφωνα με την Μπάστα ο 19χρονος ποδοσφαιριστής προχθές στις 04.30 το πρωί έκανε 55 αναπάντητες κλήσεις στο κινητό της και στην συνέχεια χαράκωσε το αμάξι της όπως και την πόρτα του σπιτιού της!Η Μπάστα εν συνεχεία πήγε στο αστυνομικό τμήμα, έκανε μήνυση και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για τον Ταχτσίδη, ενώ στην κάμερα του STAR δήλωσε «Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάνει αυτά ένας φαντάρος. Είναι ο πρώην μου. Πήραμε δακτυλικά αποτυπώματα από το αμάξι και είναι αυτός. Κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα γιατί μου χαράκωσε το αμάξι, ενώ είχα και 55 αναπάντητες κλήσεις στις 04.30!»
Αδαμίδη ο πόλεμος που προανήγγειλες ξεκίνησε. Μα δεν είναι εξωτερικός ο εχθρός. Λύσε πρώτα τα εσωτερικά, τα του οίκου σου και παίξε μια καρπαζιά στον σβέρκο του στρατευμένου πιτσιρικά. Για να μάθει πως οι άνδρες ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ γυναικών!

Ρίξτου μία διακοπή συμβολαίου για συκοφαντική δυσφήμιση της ΠΑΕ κι όπως μεσολάβησες (ως διοίκηση) για την μετάθεση στο ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων) κανόνισε κι άλλη μία προς Έβρο μεριά μπας και βάλει λίγο μυαλό. Κρίμα το ταλέντο του...

4 σχόλια:

  1. Η εξέλιξη ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Λέω σχεδόν διότι η μήνυση ήταν το κερασάκι στη τούρτα. Καλά ο Ταχτσίδης περίμενε να χωρίσουν για να καταλάβει ότι είναι καριόλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πούμε ότι είναι μικρός και την δάγκωσε τη λαμαρίνα...
    (τυφλώνει και ο έρωτας εκτός από την πολύ...)
    ...ο πατέρας του και η ΑΕΚ γιατί δεν του παίζουν καμιά καρπαζιά στον φανταροσβέρκο του για να στανιάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι η γυναίκα είναι κόμπρα θα έπρεπε να του το έχουν δώσει να το καταλάβει με κάθε τρόπο οι άνθρωποι που τον αγαπάνε. Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα τον δάγκωνε. Μακάρι να μην είναι θανάσιμη η δαγκωματιά και να τη γλιτώσει με μπόλικο πόνο, με εγκλεισμό για να αποφύγει τον εθισμό και με αρκετή εξαθλίωση που θα του επιφέρει σαν συνέπεια όλο αυτό. Για ποδοσφαιριστής πάντως δείχνει καμένος. Πρέπει να περάσουν κάμποσα χρόνια για να ανακάμψει και να επανέλθει και κανείς δν ξέρει από πού θα κληθεί να ξεκινήσει τότε. Δεν ήταν μόνο ανόητος ο νεαρός, ήταν και άτυχος που του έτυχε η συγκεκριμένη γυναίκα-δηλητήριο μπροστά του, αλλά είχε και πολύ κακούς συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αν ήμουν στην ΠΑΕ θα τού κλεινα πληρωμένο ραντεβού με την Τζούλια. Να δεις πως θα του περνάγανε όλα. Μα όλα όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.