Header Ads

Header ADS

WARRR!!!

Βρισκόμεθα σε πόλεμο κυρίες και κύριοι! Δεν τ' ακούσατε; Δεν το αντιληφθήκατε; Μα τό 'πε! Όχι ο παπαγάλος αλλά ο πρώην εν δυνάμει και νυν εν' ενεργεία! Ο Adamίδης ντε!

Μόλις άραξε στον βυζαντινό θρόνο ως ο 42ος αυτοκράτορας της κιτρινόμαυρης δυναστείας κήρυξε τον πόλεμο κατά των απίστων, των ψευδοπρωταθλητών, των αυλικών τους κι όσων επιβουλεύονται το καλό του έθνους, του τόπου, της χώρας.

Πάρτε το χαμπάρι The Empire (όχι το περιοδικό) Will Rise Again κι όπως τραγουδούν και οι Helloween:

In the sky a mighty eagle
Doesn't care 'bout what's illegal
On its wings the rainbow's light
It's flying to eternity

Eagle fly freeLet people see
Just make it your own way
Leave time behind
Follow the sign
Together we'll fly someday...

Γι αυτό σου λέω έχουμε πόλεμο μωρό μου. Στ' άρματα, στ' άρματα! Στις επάλξεις, στα χαρακώματα όλοι! Γυναίκα (δεν έχω) πιάσε το ξίφος (απ' αυτό έχω-τρία) και κρύψου με τα παιδιά στο καταφύγιο...

Πως; Δεν τρομάξατε ακόμη; Ο πόντιος αδάμ το εννοεί. Μπορεί όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, τον μάγκικο, όπως ο Μάκαρος, ο τίγρης ή ο Γιδό. Με τον μοντέρνο, τον τεχνοκρατικό, τον γιάπικο ντε! Ήδη προετοιμάζει τα στρατηγήματα. Έφερε κι ένα βίκινγκ, τον Γκρέταρσον, να του οργανώσει τον στρατό...

Δεν με πιστεύεις, ε; Έχω όλας τας αποδείξεις! Τώρα;

2 σχόλια:

  1. χα χα χα... υπάρχει σε φωτογραφίες και ξυρισμένος; Μα πού πας στη μητέρα των μαχών χωρίς τα γένεια σου Σταύρο μου; Ράμπο και ξουρισμένος δεν κολλάει. Δεν θα πιάνει το βερνίκι στα μάγουλα για να βάφεσαι στα χρώματα του πολέμου.
    Θα σε αναγνωρίζω ο οχτρός και θα αλλάζει γωνία (σιγά μη καθίσει να τα βάλει μαζί σου). Αξύριστος να μείνεις. Και σου πάει καλύτερα και είσαι πιο φοβιστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Let freedom ring
    For those who are in need
    Won't you stand and fight with me
    We are marching into war...

    (SIX MINUTE CENTURY / Zero Hour)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.