Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: "Ο Κουτσιαύτης έδειξε από νωρίς τα σημάδια"

Ολυμπιακός: "Ο Κουτσιαύτης έδειξε από νωρίς τα σημάδια"
Παράπονα από την διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη της Ε.Π.Σ. Άρτας στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα εξέφρασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Για την ακρίβεια, στην προσέγγιση του ισόπαλου παιχνιδιού, έγραψε (μεταξύ άλλων):

«Πολύ οριακή, με θεωρητικό πλεονέκτημα υπέρ του επιτιθέμενου ήταν εκείνη του 50', οπότε ο Σεμπά έφυγε στην πλάτη της άμυνας, παίρνοντας την κάθετη του Μάριν, αλλά... βιαστικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Απόφαση η οποία, σαφώς, ελέγχεται. Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε από νωρίς τα σημάδια. Ανεχόταν αρκετά περισσότερο από ότι θα έπρεπε, ενδεχομένως, το σκληρό παιχνίδι και... ξεχνούσε τις κάρτες στο τσεπάκι, ακόμη και σε φάσεις χαρακτηριστικές...

Ο Κουτσιαύτης συνέχισε να προκαλεί με τις αποφάσεις του, με... αποκορύφωμα την κίτρινη στον Σεμπά στο 67’ και την ακατανόητη καθυστέρηση στον τραυματισμό του Ιγκόρ Σίλβα. Ο παίκτης του Αστέρα έμεινε περίπου ένα... πεντάλεπτο στο χορτάρι, δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες και ο Κουτσιαύτης δεν ζητούσε την απομάκρυνσή του με το φορείο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.