Header Ads

Header ADS

Στανόγεβιτς: "Θα είμαστε έτοιμοι για Ουκρανία"

Στανόγεβιτς: "Θα είμαστε έτοιμοι για Ουκρανία"
Αμέσως μετά την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, που έφερε την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στον δρόμο του ΠΑΟΚ, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς εξέφρασε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τις πρώτες του σκέψεις για τον προσεχή αντίπαλο. Ο τεχνικός του "δικεφάλου" ανέλυσε τις σκέψεις του για την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, μοιράστηκε τις πρώτες πληροφορίες για τον αντίπαλο, δήλωσε πίστη στην ετοιμότητα της ομάδας και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ροντρίγκο Ρέι, που ενσωματώθηκε στην αποστολή:

«Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και χειρότερη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το Ουκρανικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει πολλές μεγάλες ομάδες. Όμως είναι γεγονός πως εμείς έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε σχέση με τον αντίπαλο και είναι λογικό να θεωρούμαστε εμείς το φαβορί. Οι πρώτες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ομάδα είναι πως έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος βρίσκεται για τρία - τέσσερα χρόνια εκεί.

Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα τους και θα έχουν και δυο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν από τα δικά μας, οπότε εμείς θα είμαστε λίγο πιο πίσω από πλευράς ετοιμότητας. Συνήθως προτιμώ το πρώτο παιχνίδι να είναι στην έδρα μας αλλά τώρα επειδή είναι το ξεκίνημα της σεζόν και για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια ίσως είναι καλύτερο το γεγονός ότι θα ξεκινήσουμε από την Ουκρανία. Η ομάδα θα είναι σίγουρα έτοιμη.

Έχουμε μπροστά μας φιλικά παιχνίδια κι έχουμε τον απαραίτητο χρόνο μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν την αναμέτρηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν ακόμα τερματοφύλακα ο οποίος έχει ισχυρό χαρακτήρα. Ο Ρέι ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγουμένη του ομάδα. Χρειαζόμασταν ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση γιατί είχαμε μείνει μόνο με νεαρούς τερματοφύλακες Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται εδώ μαζί μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.