Header Ads

Header ADS

Τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός (video)

Ο Σισέ στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Παπ Αμπού Σισέ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παπ Αμπού Σισέ.»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα.»

Ο Παπ Αμπού Σισέ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Pikine της Σενεγάλης. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σενεγάλης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την AS Pikine, ενώ την σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή για την Γαλλική Ajaccio. Ντεμπούτο έκανε τον Απρίλιο του 2015 κόντρα στην Βαλενσιέν, για το πρωτάθλημα της Ligue 2. Μέσα σε δύο χρόνια έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας, έχοντας πάνω από 70 εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Ο Κούτρης στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη.»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο νεαρός ακραίος αμυντικός τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%.»

Ο Λεονάρντο Κούτρης γεννήθηκε στην Ρόδο, στις 23 Ιουλίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην τοπική Νίκη Ρόδου, ενώ το 2011 έγινε κάτοικος Ηρακλείου, καθώς πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη. Τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κρητικούς, ενώ την ίδια χρονιά πραγματοποίησε και την πρώτη του εμφάνιση ως επαγγελματίας. Επόμενος "σταθμός" για τον νεαρό αριστερό μπακ ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιανουάριο του 2016. Σε διεθνές επίπεδο, έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Ο Ρισβάνης στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Ρισβάνη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Ρισβάνη.»

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ ως Ρισβάνης θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και εύχομαι να κάνω ότι μπορώ όπως ξανά είπα, για να βοηθήσω την ομάδα μου.»

Ο Σπύρος Ρισβάνης (1.96μ.) γεννήθηκε στις 03/01/1994 στην Καλαμάτα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στα εφηβικά του χρόνια, εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2015 μετέβη, ως δανεικός, στον Πανιώνιο και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (19/07) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κυανέρυθρους" ως ελεύθερος. Όσον αφορά στην καριέρα του με το εθνόσημο στο στήθος, μετράει 11 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στις 30 Μαρτίου 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.