Header Ads

Header ADS

"Να μείνει ο Κώτσιος στην οικογένεια του ΟΦΗ"

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο ΟΦΗ ο Ηλίας Κώτσιος
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιάννης Πολεμαρχάκης, τίμησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αιγινιακό στο "Γεντί Κουλέ" τον Ηλία Κώτσιο, ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του. Στόχος της Κρητικής ομάδας είναι ο Ηλίας να μείνει κοντά στην οικογένεια του ΟΦΗ. Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ Πολεμαρχάκης ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Ηλία Κώτσιο, για τα όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ, τόσο πέρσι στην προσπάθεια που κάναμε στην Γ' Εθνική, όσο φέτος στην Β' Εθνική. Θέλω να του ευχηθώ να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένεια του και να του πω ότι η οικογένεια του ΟΦΗ, αν και ο ίδιος το επιθυμεί, θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της. Ότι και αν αποφασίσει ο ίδιος, του εύχομαι ότι καλύτερο.»

Συγκίνηση και... χειροκρότημα

Ο Ηλίας Κώτσιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του την στιγμή που του έγινε η απονομή της τιμητικής πλακέτας, από τον ΟΦΗ. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος αγκάλιασε όλους τους παίκτες της ομάδας, ένα προς ένα, ενώ οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τον αρχηγό, δείγμα της εκτίμησης για τα όσα πρόσφερε στην Κρητική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.