Header Ads

Header ADS

Λαμία: Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις

Ανανέωσαν οι Τεννές - Αναστασιάδης με την Λαμία, ενώ αποκτήθηκαν οι Podlogar - Vouho
Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της Λαμίας ενόψει super league έχουν πραγματοποιηθεί. Ήδη ανανέωσε ο προπονητής Μπάμπης Τεννές, ο ποδοσφαιριστής Ανέστης Αναστασιάδης, ενώ αποκτήθηκαν οι Podlogar - Vouho. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αναστασιάδη.»

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Matej Podlogar. O Matej Podlogar είναι γεννημένος στις 23/2/1991. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 32 συμμετοχές, 5 Γκολ και 2 ασίστ με την ΝΚ Celje Σλοβενίας. Ήταν διεθνής με την Κ21 Σλοβενίας.»

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ιβοριανού σέντερ φορ Djilly Patrick Vouho ο οποίος κατά την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του ΟΦΗ πετυχαίνοντας 18 γκολ σε 31 συμμετοχές.»

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος κ. Πανουργιάς Παπαιωάννου με τον προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ευχόμαστε στον κ. Μπάμπη Τεννέ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει στο πρωτάθλημα της Super League, και να είναι και αυτό αποδοτικό όπως εκείνο της περασμένης χρονιάς στο πρωτάθλημα της Football League.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.