Header Ads

Header ADS

Απόλλων: "Συγχαίρουμε τον υφυπουργό αθλητισμού"

Απόλλων: "Συγχαίρουμε τον υφυπουργό αθλητισμού"
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Με την επικύρωση της βαθμολογίας ουσιαστικά έκλεισε και τυπικά η φετινή αγωνιστική περίοδος. Μια χρονιά επιτυχημένη για την ομάδα μας, αφού επιτεύχθηκε ο στόχος που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία της Super League.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας, τόσο αυτούς που έμειναν και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και για την νέα χρονιά, όσο και τους αθλητές που αποχώρησαν από την ομάδα. Όλοι τους έχουν καταγραφεί με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό team, το υπαλληλικό προσωπικό, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας καθώς και τους ενεργούς φιλάθλους και κυρίως αυτούς που βρέθηκαν κοντά της σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της.

Θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση μας και το θαυμασμό μας στις ομάδες της Football League, στις διοικήσεις των ομάδων που κατάφεραν να διεξαχθεί ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, το πραγματικά ελληνικό πρωτάθλημα με συνθήκες εσόδων ερασιτεχνικών σωματείων και με υποχρεώσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Βασιλειάδη, διότι χάρη στην δική του προσπάθεια στην κρίσιμη στιγμή με τις ενέργειες του προσέφερε οξυγόνο ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.