Header Ads

Header ADS

Απέκτησε Βαλλιάνο, Ζαρόπουλο ο Απόλλων

Απέκτησε Βαλλιάνο, Ζαρόπουλο ο Απόλλων
Την απόκτηση των Βαλλιάνου - Ζαρόπουλου ανακοίνωσε χθες ο Απόλλων Σμύρνης. Η νεοφώτιστη ομάδα πρόσθεσε χθες άλλους δύο ποδοσφαιριστές στο roster της (Τσόβιτς - Κούρος), ενώ ανανέωσε και με τους ποδοσφαιριστές Κύργια και Ταΐρη. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

➤ «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνου. Ο γεννημένος στις 11/9/1988, αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Παραλίμνι, Α.Ο. Χανιά, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ.»

➤ «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλου. Γεννημένος στις 12/7/1991, έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη και Καλαμάτα.»

➤ «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, Ιβάν Τσόβιτς. Γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 έχει αγωνιστεί σε Ιντερ Ζάπρεσιτς, Χρβάτσκι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ-21 της Κροατίας.»

➤ «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κούρου. Ο γεννημένος στις 22/8/1993, αμυντικός, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηρακλή, Ατρόμητο και Πανιώνιο.»

➤ «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Κύργια και Δημήτρη Ταΐρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.