Header Ads

Header ADS

Ανακοίνωσε Γιακουμάκη η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Γιακουμάκη η ΑΕΚ
Επισημοποιήθηκε σήμερα αυτό που ήταν γνωστό από μηνών. Η μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη από τον Πλατανιά στην ΑΕΚ. Η σχετική ενημέρωση του "δικεφάλου" για την απόκτηση του Κρητικού φορ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994 (22 ετών) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου και το 2012 υπέγραψε στον Πλατανιά με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος, με μοναδική διακοπή τον εξάμηνο δανεισμό του στην Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2014.

Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά σε 26 αγώνες με απολογισμό 11 γκολ και μία ασίστ και ήταν ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League. Σε 59 συνολικά αγώνες του στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει 14 γκολ. Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.