Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ατρομήτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο
Η ΠΑΕ Ατρόμητος δημοσιοποίησε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Περιστερίου όψει των υποχρεώσεων της για την νέα αγωνιστική περίοδο (2017-18) σε πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του πρώτου γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Το β' γκρουπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το γ' γκρουπ το Σάββατο (πρωί) 1 Ιουλίου και Κυριακή (πρωί) 2 Ιουλίου.

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο καθιερωμένος αγιασμός. Μέχρι τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο.

Στις 9 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση της ομάδας για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια με πιθανές ημερομηνίες την 19η και 22η Ιουλίου. Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό στις 23 Ιουλίου.

Από τις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει το τρίτο στάδιο προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια με προτεινόμενες ημερομηνίες 27 και 30 Ιουλίου.

Ειδικά για την 5η εβδομάδα προετοιμασίας από τις 31 Ιουλίου ως 7 Αυγούστου εξετάζονται προτάσεις και προϋποθέσεις για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο εξωτερικό. Στις 12 Αυγούστου θα δοθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.