Header Ads

Header ADS

Μάτος: "Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα"

Οι δηλώσεις του Λέο Μάτος για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play off
Διαβάστε τις δηλώσεις του Λέο Μάτος σχετικά με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Κυριακή 14/05, 20:30) για την πρεμιέρα των play off...

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο με την προσωπική μου απόδοση, όσο και με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα είμαι για αρκετό καιρό ευχαριστημένος, αλλά αυτός ο τίτλος ήταν πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Έπρεπε ο κόσμος να δει ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδας. Με οδηγό το Κύπελλο θεωρώ ότι πρέπει να πάμε παρακάτω για τους υπόλοιπους στόχους.»

Για το αν επηρεάζουν την ομάδα οι συζητήσεις μετά τον τελικό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ τι γράφεται στον τύπο και τι λέγεται στην τηλεόραση. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως όλη την χρονιά οι αποφάσεις πάντα ήταν εναντίον μας, και στον τελικό έγινε μία λάθος απόφαση του διαιτητή σε μία δύσκολη χρονική στιγμή που έκρινε τον τελικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι σκόπιμα.»

Για τα Play Off: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μίνι πρωτάθλημα για εμάς. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Θέλουμε να παίξουμε από την αρχή πολύ δυνατά.»

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Η διαφορά σε σχέση με τον τελικό είναι ότι σε εκείνον κρινόταν όλη η χρονιά του θεσμού, ενώ εδώ τώρα είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια στα οποία μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.