Header Ads

Header ADS

Λυμπερόπουλος: "Κόσμημα ο Μπεργκ για το Ελληνικό ποδφόσφαιρο"

Δήλωση του Νίκου Λυμπερόπουλου για τον Μάρκους Μπεργκ
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, προέβη σε γραπτή δήλωση: «Τα τελευταία χρόνια, παρά την οικονομική κρίση αλλά και την κρίση αξιών στη χώρα μας, έχουμε τη χαρά να βρίσκονται και να αγωνίζονται στην Ελλάδα ορισμένοι σπουδαίοι ξένοι ποδοσφαιριστές με σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε έναν παίκτη της ομάδας μου, τον Μάρκους Μπεργκ, ένα πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρό μας. Ο Μάρκους είναι ένα πραγματικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Κατά τη γνώμη μου ως τέτοιο θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζει και το σύνολο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δείχνοντάς του τον στοιχειώδη σεβασμό που απορρέει από τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση.

Δυστυχώς συχνά, το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο θεσμών και προσώπων τον αντιμετωπίζει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο: με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σαν να θέλει να του πει «φύγε». Τέτοιου είδους συμπεριφορές δίνουν αφορμή σε όλους μας να αναρωτηθούμε «τι ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε;» και επιπλέον προκαλούν πολύ αρνητικά σχόλια από το εξωτερικό που συχνά "λερώνουν" το ποδόσφαιρό μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Σε μια οικογένεια υπάρχουν καθημερινά προβλήματα. Τα αντιμετωπίζουμε. Νιώθω χαρούμενος και περήφανος γιατί βλέπω ότι αυτό κάνουν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο, βιώνοντας καταστάσεις που για αρκετούς εξ αυτών είναι πρωτόγνωρες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.