Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1 (videos)

Τα στιγμιότυπα της πρόκρισης της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου
Στον 23ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας της προκρίθηκε η ΑΕΚ, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1 στο ΟΑΚΑ. Η νίκη με 2-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αποδείχθηκε γερό θεμέλιο πρόκρισης και πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ ευελπιστεί σε μία δεύτερη κατάκτηση κυπέλλου με την ΑΕΚ, μετά από αυτή του 2011, με αντίπαλο στον τελικό τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ πάει για το 16ο κύπελλό της και δεύτερο στην σειρά, μετά την επιτυχία του 2016. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Σέρχιο Αραούχο.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 5η (Ημιτελική)
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1
Σκόρερ: Ρομάο (82')
Ημερομηνία: Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
Ώρα έναρξης: 19:00
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (78' Αλμέιδα), Μάνταλος (91' Βάργκας), Πατίτο (62’ Γαλανόπουλος), Αραούχο.

Στον πάγκο: Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Τσέλιος, Πέκχαρτ.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο (61' Ανδρούτσος), Μάρτινς, Φορτούνης, Μάριν (83' Ελιουνούσι), Ανσαριφάρντ (58' Καρντόσο).

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Μποτία, Ντομίνγκες.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Α' Βοηθός: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Β' Βοηθός: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
1ος επιπρόσθετος: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
2ος επιπρόσθετος: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής)



2 σχόλια:

  1. Πολυ κακος για αλλη μια φορα ο Ολυμπιακος ειδικα επιθετικα. Βλεποντας το παιχνιδι, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Λεμονης εβαλε τοσους παικτες στο κεντρο και μπροστα μονο εναν επιθετικο. Κρατουσαν μεν τη μπαλα στη μεσαια γραμμη, αλλα εμενα στα ποδια τους, γιατι ουτε φορ υπηρχε (και) χθες ουτε εξτρεμ να παιξουν στις πλαγιες γραμμες. Λαθος που απο την αρχη δεν επαιξε με δυο επιθετικους εστω και κακους. Για την προκριση πηγαινε...

    Ασχετο και σχετικο, οσα γινονται εκτος αγωνιστικων χωρων στα περισσοτερα αθληματα και αφορουν προσωπικες κοντρες, εχει σταματησει να ειναι αστειο και κουραζει. Αλλα αυτο συμβαινει οταν στις ελληνικες ομαδες ο προεδρος διαταζει και τα γιοσουφακια του κανουν τεμεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συμφωνώ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσο γι αυτό που λες με τους δύο επιθετικούς, αν και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλάς με υποθέσεις, θα είχε στερηθεί έναν κεντρικό χαφ (από τους τρεις).

    Εκεί ήταν όμως το στοιχείο που κυριάρχησε. Στο ότι είχε τρεις έναντι δύο της ΑΕΚ (Σιμόες - Γιόχανσον). Όταν ο Χιμένεθ έβαλε τον Γαλανόπουλο ισορρόπησε το ματς. Στην 2η παράγραφο που γράφεις συμφωνώ πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.