Header Ads

Header ADS

K20: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-1

Νίκη με ανατροπή για την Κ20 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού
Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή στο τέλος και επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του σχετικού πρωταθλήματος υποδομής της Super League, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με γκολ του Χατζηγιοβάννη, αλλά η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα απάντησε με δύο τέρματα του Χρήστου Γιούση που είχε έρθει από τον πάγκο! Ισοφάρισε στο 73' με κοντινό πλασέ και ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ηλία Τσέλιου στο 93'. Με το ίδιο «σενάριο» (κόρνερ Τσέλιου, κεφαλιά Γιούση) η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει και στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό (1-1) πριν από ενάμιση μήνα.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Τάμπας, Ψάνης, Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (60' Γιούσης) Λίτσι (83' Κόφι) Σπηλιώτης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Βαλμάς (67' Ξηρός) Σερβιλάκης (43' Ντόκο) Ζερβόπουλος, Μαυρομμάτης, Στάικος (56' Αποστολάκης) Κουντουριώτης, Αγγελόπουλος, Δημητρούλας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.