Header Ads

Header ADS

Βαγγέλης Οικονόμου: "Δεν έχουμε ταβάνι"

Βραβεύθηκε ο Βαγγέλης Οικονόμου ως ο MVP της 22ης αγωνιστικής της super league
Tο βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απονεμήθηκε στον Βαγγέλη Οικονόμου του Πανιωνίου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δήλωσε...

Για το βραβείο του MVP: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που βγήκα MVP της αγωνιστικής. Ιδιαίτερα γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα μου στην έδρα του Ολυμπιακού. Αυτό το βραβείο έρχεται για μένα μετά από μια πολύ σημαντική νίκη που κάναμε μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το είχα κατακτήσει. Επίσης το αφιερώνω στους φιλάθλους μας γιατί είναι μια ιστορική νίκη για τον Πανιώνιο.»

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτής της νίκης: «Είναι μια νίκη για εμάς και μόνο. Απλά ο όγκος της νίκης ήταν μεγάλος, όμως για εμάς παραμένει μια νίκη και τρεις βαθμοί.»

Για τηn συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έχουν μείνει ακόμα 5 αγωνιστικές. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να συνεχίσουμε με ανάλογα αποτελέσματα. Πιστεύω να καταφέρουμε να πάρουμε μια καλή θέση play off.»

Για τον στόχο στα play off: "Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Δεν έχουμε ταβάνι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.