Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου (31/3/17)

Οι σημερινές αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις...

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

➥ Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

➥ Να καταβληθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Τσάβες το ποσό των 82.719 ευρώ σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.