Header Ads

Header ADS

Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 2-3 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 2-3
Σε έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις κι εναλλαγή συναισθημάτων ο ΠΑΟΚ απέδρασε με τεράστιο "διπλό" από το Αρτέμιο Φράνκι κόντρα στη Φιορεντίνα στo πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Με τον τρόπο αυτό αύξησε τις πιθανότητές του για πρόκριση στους "32" του θεσμού.

Πραγματοποιώντας το ιδανικότερο ξεκίνημα, ο "δικέφαλος" άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε ενστικτώδη απόκρουση του Λεντσερίνι σε αρχικό σουτ του Κάμπος κι έκανε από κοντά το 0-1. ενώ, τρία λεπτά αργότερα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, αφού ο Ροντρίγκες με δυνατό σουτ από τα αριστερά τράνταξε το δοκάρι του Ιταλού τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά της Φιορεντίνα να "σημαδέψει" τα δοκάρια. Αρχικά με τον Κριστόφορο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής (στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρκιτς) στο 19'. Αλλά και τον Βετσίνο σε πανομοιότυπη φάση στο 21' με την μπάλα να πέφτει στο έδαφος, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν πέρασε τη γραμμή και τον Μπρκιτς να διώχνει.

Αφού γλίτωσε την ισοφάριση, ο ΠΑΟΚ "ξαναχτύπησε" με μια αντεπίθεση στο 27′. Σέντρα από τον Ροντρίγκες, ο οποίος έστρωσε στον Κάμπος κι εκείνος με σουτ νίκησε τον Λετσερίνι, κάνοντας το 0-2. Όμως, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και στο 32', όταν οι Ιταλοί, που πίεζαν ασφυκτικά, μείωσαν σε 1-2 με σουτ του Μπερναρντέσκι σ’ έναν αγώνα, που είχε αποκτήσει δαιμονιώδη ρυθμό.

Στο 50' ο Μπαμπακάρ, που κέρδισε τη μονομαχία με τον Κρέσπο και σούταρε, νίκησε τον Μπρκιτς ισοφαρίζοντας σε 2-2. Δύο λεπτά αργότερα, οι "ασπρόμαυροι" έχασαν μοναδική ευκαιρία να ξαναπάρουν "κεφάλι" στο σκορ με τον Ροντρίγκες να μην εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Λετσερίνι, πλασάροντας πάνω στον Τόμοβιτς, που έδιωξε μπροστά στην εστία της Φιορεντίνα.

Σημαντική ευκαιρία απώλεσε ο ΠΑΟΚ και στο 76', όταν εκδηλώνοντας μια ακόμη αντεπίθεση, ο Τιαμ πλάσαρε από δύσκολη θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκες μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ έκανε το 2-3 για τον ΠΑΟΚ, χαρίζοντάς του την πρώτη του νίκη σε Ιταλικό έδαφος...

Φιορεντίνα: Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Ροντρίγκες, Μίλιτς (51' Κιέζα), Κριστόφορο (66' Σάντσεζ), Μπάντελι, Τέγιο (82' Ίλισιτς), Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Μπαμπακάρ.

Στον πάγκο: Ταταρουσάνου, Ζάρατε, Σάντσες, Κάλινιτς, Σαλσίδο.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς , Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (82' Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ ).

Στον πάγκο: Γλύκος, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Κίτσιου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.