Header Ads

Header ADS

Superleague: Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές

Η 2η συνάντηση του Μίκαελ Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League και του Γκοδόλια με τους γιατρούς των συλλόγων
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League και του Γιώργου Γκοδόλια με τους γιατρούς των συλλόγων, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στην συνάντηση των προπονητών παρέστησαν οι Κετσπάγια (ΑΕΚ), Ελευθερόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Γράφας (Βέροια), Μπέντο (Ολυμπιακός), Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Μαντζουράκης (Παναιτωλικός), Ίβιτς (ΠΑΟΚ), Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα), Αναστασιάδης (Λάρισα), Γρηγορίου (Κέρκυρα).

Εκ μέρους των Εθνικών ομάδων, παρόντες ήταν οι κ. Μεταξάς, Τσάνας, Νικοπολίδης, Γκούμας, Κατεργιαννάκης, Μπιζάς και Αντωνίου. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση με τους ιατρούς των ομάδων της Super League, υπό τον καθηγητή Γιώργο Γκοδόλια, ιατρικό υπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων και τον γιατρό της Εθνικής Ανδρών Οδυσσέα Παξινό. Σε αυτήν, παρόντες ήταν οι:

↠ Τσακωτός (Αστέρας Τρίπολης)
↠ Πισκοπάκης (Ατρόμητος)
↠ Γατουρτζίδης (Βέροια)
↠ Μανώλογλου (Ηρακλής)
↠ Καρακίτσιος (Λεβαδειακός)
↠ Θέος (Ολυμπιακός)
↠ Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός)
↠ Ζήσης (Παναιτωλικός)
↠ Ντούσιας (Πανιώνιος)
↠ Παπακώστας (ΠΑΟΚ)
↠ Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα)
↠ Σφυράκης (Πλατανιάς)
↠ Κουτσογιάννης (Ξάνθη)
↠ Κοσκινάς (Κέρκυρα)
↠ Τσούγιας (Λάρισα)

...καθώς επίσης οι ιατροί των Εθνικών Ομάδων. Στην συνάντηση δεν συμμετείχε ο γιατρός της ΑΕΚ, Καλιακμάνης, εξαιτίας εκτάκτου προβλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.