Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Λιέγη

Η αποστολή των παικτών του Παναθηναϊκού για το ματς στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης
Την τελευταία του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους πριν το μεθαυριανό παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης (20/10/2016, 20:00, ΟΤΕ TV 4) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα των "πρασίνων" είχε ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Στάικος απουσίασε λόγω ίωσης, ο Γουακάσο και ο Σάμπα συνέχισαν την θεραπεία τους, ενώ Ξενόπουλος, Ιβανόφ έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο. Επίσης, Ρέις και Τελάντερ ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με γυμναστήριο ο πρώτος και ατομικό ο δεύτερος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο "Μορίς Ντουφράσν" για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Europa League.

Στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης.

Αντιθέτως, ο Γουακάσο είναι τιμωρημένος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 18:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο "Μορίς Ντουφράσν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.