Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Να πάρουμε αυτό το παιχνίδι"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μιλά για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στην κάμερα του Novasports. Διαβάστε όσα είπε ο Σέρβος προπονητής για την ήττα του "δικεφάλου" στο Μπακού, την επιστροφή στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι της Κυριακής...

Για το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Μπακού που δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν νιώθεις σίγουρα καλά, αλλά δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτόμαστε πλέον. Τώρα έχουμε να δώσουμε το επόμενό μας και πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό που μας περιμένει.»

Για το αν είναι σημαντικό στοιχείο σε μία ομάδα να αφήνει πίσω τα προηγούμενα αποτελέσματά της: «Όταν παίζεις σε συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο που ξεκινάει σε λίγες μέρες, δεν έχει περιθώριο ούτε να πανηγυρίζεις όταν κερδίζεις, ούτε να στεναχωριέσαι όταν χάνεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε κάποια λάθη που κάναμε και να τα διορθώσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε.»

Για τον βαθμό ετοιμότητας που περιμένει από την ομάδα του την Κυριακή: «Η ομάδα είναι προετοιμασμένη να δίνει συνεχόμενα παιχνίδια. Κάναμε μία μεγάλη προετοιμασία και έχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν τόσους αγώνες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε πολλούς παίκτες και είναι θετικό ότι δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς, εκτός από αυτόν του Τζαβέλλα που κάθε μέρα γίνεται καλύτερα. Όλοι οι άλλοι είναι οκ.»

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του ντέρμπι: «Μετά από κάθε νίκη, η ομάδα έχει καλή ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός κέρδισε, εμείς όχι. Αυτά βέβαια ήταν παιχνίδια για την Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε γιατί επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο μπροστά μας και πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.»

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τόσες ευκαιρίες όσο σε προηγούμενα παιχνίδια και κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα. Δώσαμε όμως στο παρελθόν δυνατά παιχνίδια με τις ξένες ομάδες και θεωρώ πως δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχει περάσει μάλιστα αρκετό χρονικό διάστημα από εκείνα τα παιχνίδια και η ομάδα γνωρίζει τι ζητάω. Ξέρουμε τι θέλουμε Ελπίζω την Κυριακή αυτά που ζητάω να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Τις περισσότερες φορές βγήκαν, κάποιες δυστυχώς όχι. Δημιουργούμε πολλές φάσεις και αυτό είναι καλό. Έχω ξαναπεί ότι μία ομάδα που κάνει φάσεις, σημαίνει ότι δουλεύει στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ήμαστε πιο αποτελεσματικοί αλλά και αυτό σιγά σιγά θα έρθει.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει στρατηγική στο ντέρμπι: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που δουλεύουμε και προσπαθούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά κάθε ματς είναι διαφορετικό, όπως και αυτό που έχουμε μπροστά μας. Θα δώσουμε όλοι ότι καλύτερο έχουμε για την νίκη.»

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πιεστική. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Εμείς θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.