Header Ads

Header ADS

Έλληνες διαιτητές σε διεθνείς αγώνες

Ελληνικές διαιτητικές παρουσίες σε παιχνίδια των διοργανώσεων της UEFA
Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο διαιτητής Γεώργιος Κύζας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για το UEFA Youth League Μακάμπι Χάιφα - Ντινάμο Μόσχας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Παναγιώτης Μεσσήνης.

Η διαιτητής Ευθαλία Μήτση ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Τβέντε - Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 16/11/2016. Βοηθοί της θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Μαρία Κουπαράνη ενώ χρέη 4ης διαιτητή θα ασκήσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη.

Η Ελένη Κυρίου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου - Ροσίγιανκα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 09/11/2016.

Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League μεταξύ Λουντογκόρετς - Άρσεναλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την 01/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν - Ιωάννης Σίπκας.

Ο διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει αγώνα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 (European Qualifiers), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς - Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.