Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 27/10

Οι σημερινές αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά την σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις...

1. (α) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις ΠΑΕ:
- ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ
- ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
- ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
- ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
- ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
- ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
- ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
- ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ
- ΠΑΕ ΟΦΗ
- ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
- ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
- ΠΑΕ ΑΡΗΣ

(β) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό και ορίζει προθεσμία μέχρι τις 30-11-16 στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ για συμπλήρωση του φακέλου της.

(γ) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:

- ΤΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ
- ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

2. Η από 22-09-16 αίτηση του Χ. Σκόρδα, ως προς το Α αίτημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 22-09-16 αίτηση των Χ. Αραβίδη, Γ. Παπαζαχαριά και λοιπών για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 29-09-16 κύρια παρέμβαση του Γ. Παναγόπουλου, η από 05-10-16 αίτηση ανάκλησης της από 29-09-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου. (εξ αναβολής).

α) Συνεκδικάζεται η από 22-09-16 αίτηση του Χ. Σκόρδα, ως προς το Α αίτημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 22-09-16 αίτηση των Χ. Αραβίδη, Γ. Παπαζαχαριά και λοιπών για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η από 29-09-16 κύρια παρέμβαση του Γ. Παναγόπουλου η οποία εκτιμάται κατ΄ορθό νομικό χαρακτηρισμό ως πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των ως άνω εναγώντων. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αγωγές και πρόσθετη παρέμβαση.

β) Η από 05-10-16 αίτηση ανάκλησης της από 29-09-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

3. Η από 19-10-16 αίτηση-καταγγελία των Λ. Σκόρδα, Γ. Λυπημένου κατά ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

4. Καταγγελία του Β. Αργυρόπουλου (μέλους Α.Σ. ΑΕΚ) περί της σύνθεσης του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ. (Υπό διάσκεψη). ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5. Αίτηση του Γ. Γαργαρόπουλου περί μη χορήγησης πιστοποιητικού στην ΚΑΕ ΑΕΚ. (Υπό διάσκεψη). ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.