Header Ads

Header ADS

Ξάνθη - Αγροτικός Αστέρας 1-1 (φιλικό)

Φιλική ισοπαλία στην Ξάνθη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αγροτικό Αστέρα
Ισόπαλο ήταν το 12ο φιλικό προετοιμασίας της Ξανθιώτικης ομάδας. Στο παιχνίδι του Σαββάτου που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να δοθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια στην ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου "έκλεισαν" το μακρύ στάδιο της προετοιμασίας τους με το 1-1 με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Το σκορ διαμορφώθηκε από τα τέρματα των Μελισσόπουλου στο 34ο και Τεγούση στο 63ο λεπτό σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τον Ρουμάνο προπονητή να δοκιμάζει και πολλούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Χατζημωυσιάδης - Κούλα Χουσεΐν).

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (66' Δεμένικος), Κολλαράς (30' Παπάζογλου), Λισγάρας, Σβάρνας (66' Μελιόπουλος), Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λουσέρο (86' Παπαδόπουλος), Σολτάνι (86' Ζουμπουλίδης), Μελισσόπουλος (82' Καπτέλι), Κώστας (77' Σουλεϊμάν Οκάν), Γιουνές.

Αγροτικός Αστέρας (Νεντίδης): Γιακουμής, Φελίπε, Γκοτοβός, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκολής, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Γκέκας.

Έπαιξαν και οι: Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Μπουτζίκκος, Έππας, Μπάρι, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Πάλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.