Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"

Συνέντευξη του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στην κάμερα του Nοvasports λίγο πριν την έναρξη της φετινής Super League και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την νέα πρόκληση που ξεκινάει για τον "δικέφαλο", ενώ έδωσε τις ευχές του για την νέα σεζόν.

Για το τι περιμένει από το φετινό πρωτάθλημα: «Περιμένω ένα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα από πέρυσι, που θα είναι πιο ανταγωνιστικό αλλά και πιο ποιοτικό. Νομίζω ότι όλοι περιμένουν το ίδιο.»

Για τον χαρακτηρισμό του ΠΑΟΚ ως ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξεχωρίσω από τώρα κάποια ομάδα. Σίγουρα, όπως συμβαίνει και σε όλα τα πρωταθλήματα, κάποιες ομάδες έχουν προβάδισμα πριν το ξεκίνημα. Κάθε χρόνο υπάρχουν 4-5 ομάδες με υψηλούς στόχους, σίγουρα όμως φέτος θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.»

Για το αν πιστεύει πως υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα στοχεύσουν σε συγκεκριμένα πράγματα: «Τα προηγούμενα χρόνια αυτό γινόταν. Υπήρχαν ομάδες που έδιναν μάχη για τις υψηλές θέσεις, από την δεύτερη θέση και κάτω καθώς ο Ολυμπιακός, κατακτούσε εύκολα τα πρωταθλήματα. Φέτος θεωρώ ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην κατηγορία, κάποιες άλλες θα πάνε για το βήμα παραπάνω και θα παλέψουν για τα Play Off, οι οποίες θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρο.»

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στην φετινή Super League: «Στόχος της ομάδας θα είναι να παλεύει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είπα και στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να πηγαίνουμε για την νίκη σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτου αντιπάλου.»

Για το αν θα υπάρξει διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι: «Έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα. Φέραμε πολλούς και καλούς παίκτες, ενώ είχαμε και πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για όσα μας περιμένουν από δω και πέρα. Πιστεύω ότι το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει και αυτό που μένει είναι να καταφέρουμε να το αποδείξουμε.»

Για το τι ποδόσφαιρο να περιμένει να δει ο κόσμος από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θα μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να σας πω. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, ώστε πρώτον να είμαστε εμείς ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και βέβαια πολύ σημαντικό για όλους μας είναι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με αυτά που θα δει.»

Για το αν έχει αλλάξει τρόπο σκέψεις μετά τους πρώτους μήνες του ως προπονητής του "δικεφάλου": «Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε μένα προσωπικά. Δεν είναι το ίδιο να είσαι προπονητής της πρώτης ομάδας με το να είσαι προπονητής της Κ20. Οι ευθύνες είναι σαφώς μεγαλύτερες, αλλά είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που επέλεξα να κάνω. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το ίδιο ζητάω και από τους παίκτες μου.»

Για τις ευχές που θα ήθελε να δώσει στο νέο πρωτάθλημα: «Εύχομαι να έχουμε ένα πιο αμφίρροπο και καλό πρωτάθλημα. Να υπάρχουν περισσότερες ομάδες που θα να απειλήσουν τις μεγάλες ομάδες. Επίσης όσων αφορά την ομάδα μου θέλω να είναι καλύτερη από πέρυσι και να ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι.»

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στην Super League. Είναι μία ομάδα με ποιοτικό roster και έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν όσο περισσότερο γίνεται. Έχουν καλούς παίκτες, τους γνωρίζουμε καθώς δεν έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλους. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.