Header Ads

Header ADS

Γιβραλτάρ - Ελλάδα 1-4 (video)

Ποδαρικό με το δεξί για την εθνικής μας στα προκριματικά του μουντιάλ 2018
Με νίκη μπήκε στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 η Εθνική Ανδρών που επικράτησε με 4-1 στο «Εστάντιο Αλγκάρβε» του Φάρο Λουλέ της Πορτογαλίας, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Γιβραλτάρ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κατόρθωσε να πάρει τους τρεις πρώτους βαθμούς με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με εντυπωσιακό γκολ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της αντίπαλης άμυνας να απομακρύνει και με ένα ασύλληπτο βολέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέρεζ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ στο 25' που προήλθε από σουτ του Γουόκερ.

Στο τέλος του 1ου ημιχρόνου η Εθνική μας πέτυχε τρία γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Στο 43' ο Γουάιζμαν μετά από σέντρα του Τοροσίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο 45' ο Φορτούνης μετά από βαθιά μπαλιά του Μήτρογλου πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τοροσίδης από πολύ πλάγια θέση έκανε το σκορ 1-4.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν με σουτ του Τζόζεφ Τσιπολίνα, που απέκρουσε ο Καρνέζης, όπως και οι Εθνική μας για να διευρύνει το προβάδισμα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατόρθωσε να αποσοβήσει τους κινδύνους. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δανός Γιάκομπ Κέχλετ, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μπόζιο και Μήτρογλου.

Γιβραλτάρ: Πέρεζ, Γουάιζμαν, Τζόζεφ Τσοπολίνα, Ράιαν Κατσιάρο, Ρόι Τσιπολίνα, Γουόκερ, Μπόζιο (71' Κάιλ Κατσιάρο), Λι Κατσιάρο, Χερνάντεζ, Κουμπς (85' Γιομ), Γκαρσία.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης (71' Τζιόλης), Σάμαρης, Μάνταλος (62' Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Φορτούνης, Μήτρογλου (73' Βέλλιος).




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.