Header Ads

Header ADS

Ελπίδες: Πορτογαλία - Ελλάδα 1-0

Ήττα για την εθνική ελπίδων από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας με 1-0
Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στον μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο Σιδάδε Ντε Μπαρσέλος, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε καλά απέναντι στους πρωτοπόρους του 4ου ομίλου, οι οποίοι σε οκτώ ματς της προκριματικής φάσης είναι αήττητοι (7 νίκες και 1 ισοπαλία) με 24-1 τέρματα.

Ο αγώνας κρίθηκε στο 54ο λεπτό με γκολ του Ζέλσον Μάρτινς, στηn μοναδική φάση που κατόρθωσαν οι γηpεδούχοι να νικήσουν τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Επόμενοι αγώνες της Εθνικής στις 6 και 10 Οκτωβρίου με το Ισραήλ εκτός και την Ουγγαρία εντός έδρας, αντίστοιχα. Ο Βέλγος διαιτητής Νικολά Λαφόρζ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σεμέδο, Ρισβάνη, Χαρίση, Ιωαννίδη, Καρβάλιο.

Πορτογαλία: Ζοέλ Περέιρα, Φερνάντο, Φιγκουεϊρέδο, Σεμέδο, Νέβες, Φερνάντες, Αντρέ Χόρτα (46' Καρβάλιο), Ζέλσον Μάρτινς (62' Γκουέδες), Ριμπέιρο, Γιότα (72' Πασιένσια), Ρικάρντο Χόρτα.

Ελλάδα: Μπάρκας, Ρισβάνης, Σιόπης, Δώνης (65' Τσιλιανίδης), Χαρίσης (82' Ορφανίδης), Ιωαννίδης, Μυστακίδης, Βούρος, Μανθάτης 86' Κουλούρης), Τσιμίκας, Πούγγουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.