Header Ads

Header ADS

Ανόρθωση - ΑΕΚ 1-3 (video)

Φιλική νίκη της ΑΕΚ στην Κύπρο επί της Ανόρθωσης με 3-1
Μετά από καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έκανε και τις περισσότερες ευκαιρίες πέραν των δύο γκολ, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 της Ανόρθωσης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος" της Λάρνακας. Το φιλικό της ΑΕΚ συνδυάστηκε με την πρώτη εμφάνιση του Τζόλεον Λέσκοτ, αλλά και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ στο ξεκίνημα του ματς, ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Γκονσάλβες και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην νίκη με τα γκολ από τις δύο αλλαγές του Κετσπάγια, του Αλμέιδα στο 49' και του Χριστοδουλόπουλου στο 73' μετά από ασίστ του Πορτογάλου σκόρερ.

0-1: Στο 2' μετά από σέντρα του Ντίντακ ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Κόπριβετς, έστειλε την μπάλα πάνω στον αμυντικό του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Αγκιλάρ.

ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ανόρθωση: Στο 36' ο Ντίντακ ανέτρεψε τον Γκονσάλβες μέσα στην περιοχή.

1-1: Στο 37' ο Γκονσάλβες εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Ανέστη.

44': Εκτέλεση φάουλ από τον Βάργκας, ο Λαμπρόπουλος δεν βρήκε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή.

46': Σουτ του Γιόχανσον, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

1-2 (49'): Ο Αλμέιδα κάνει το 1-2 με κοντινό σουτ μετά από ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου και τον Αραβίδη να μεσολαβεί πριν φτάσει η μπάλα στον Πορτογάλο σκόρερ!

62': Σουτ του Σάντος, μπλόκαρε ο Ανέστης.

66': Ευκαιρία για την ΑΕΚ με ωραία πάσα του Γαλανόπουλου και σουτ του Λάζαρου που έφυγε λίγο άουτ .

1-3 (73'): Συνεργασία Αλμέιδα - Χριστοδουλόπουλου και υπέροχη η ενέργεια του Λάζαρου για να κάνει το 1-3.

76': Επικίνδυνο σουτ του Οικονομίδη έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Ανέστη.
92': Εκπληκτική επέμβαση του Ανέστη σε τετ α τετ με τον Οικονομίδη.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκόμεζ (46' Γκάμπριελ), Καρλίτος, Ράγιος Σέρνα, Καλντερόν, Αγκιλάρ, Οικονομίδης, Κολούνγκα (63' Πελέ), Ολιβέιρα Σάντος, Γκονσάλβες (85' Αριστοτέλους), Ζοά Βίκτρο.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ (85' Κολοβέτσιος), Ντίντακ (66' Ντίας), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας (46' Αραβίδης), Βάργκας (46' Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκες (59' Γαλανόπουλος) και Πέκχαρτ (46' Αλμέιδα).

Διαιτητής ήταν ο Λεόντιος Τράττος με βοηθούς τον Μιχάλη Σωτηρίου και τον Στέλιο Νικήτα και τέταρτο διαιτητή τον Γιώργο Νικολάου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.