Header Ads

Header ADS

AEK FC KITS 2016-17

Τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ
Με την σφραγίδα της NIKE για δεύτερη σεζόν θα ντύνεται και για την εφετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της ΑΕΚ. Η περσινή ριγέ, η ειδικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ ολόμαυρη εμφάνιση με την λεπτή ρίγα και τα συλλεκτικού σχεδιασμού νούμερα στην πλάτη και η τρίτη σε φούξια χρωματισμό αποτελούν την εφετινή «κολεξιόν» της ομάδας μαζί με τις δύο νέες εμφανίσεις για τους γκολκίπερ. Και όλα αυτά με το νέο σήμα, που φέρουν και οι τρεις φανέλες, και είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Ένα σήμα που έχουν χρησιμοποιήσει τα μεγάλα club του εξωτερικού και λανσάρεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα.

⇒ Η "κλασική" ριγέ

Η ΑΕΚ διατηρεί στην τριπλέτα των εφετινών της εμφανίσεων τη ριγέ φανέλα της NIKE, που συνδυάστηκε με την επάνοδο της ομάδας στην Super League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, του πρώτου τροπαίου μετά την επιστροφή της. Αυτό που μέτρησε σε αυτή την απόφαση ήταν η απαίτηση των φιλάθλων να παραμείνει και εφέτος στην συλλογή της ομάδας.

Η φανέλα διαθέτει: Ριγωτό κιτρινόμαυρο σχέδιο, που εκπέμπει διαχρονικότητα και παραπέμπει στην ιστορική προέλευση της φανέλας της ΑΕΚ. Το έμβλημα της ομάδας, που φέρει η φανέλα, είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση και λανσάρεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα. Η φανέλα εμπεριέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.

⇒ Ειδικά σχεδιασμένη από τη NIKE

Η ολόμαυρη εμφάνιση με την λεπτή ρίγα είναι σχεδιασμένη από την ΝΙΚΕ αποκλειστικά για την ΠΑΕ ΑΕΚ, εμπνέει δυναμισμό και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συλλόγου.

Η φανέλα διαθέτει: Το σήμα της ΑΕΚ, που φέρει η φανέλα, είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση και λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα. Τα νούμερα των αθλητών στην πλάτη της φανέλας έχουν συλλεκτικό σχεδιασμό με αναφορές στην ιστορία του συλλόγου μας και παραπέμπουν στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας και ιδρυτών του συλλόγου μας. Η φανέλα εμπεριέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.

⇒ Σε φούξια χρωματισμό

Ιδιαίτερη για τα δεδομένα της ΑΕΚ, σε φούξια χρωματισμό, είναι η τρίτη αγωνιστική φανέλα για εφέτος, η οποία θα κυκλοφορήσει και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Η φανέλα διαθέτει: Το σήμα της ΑΕΚ είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση και λανσάρεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα. Η φανέλα εμπεριέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.