Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Άγιαξ 1-2

Ήττα - αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ στην Τούμπα
Πικρή γεύση άφησε η νύχτα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Οι Ολλανδοί με μια -ουσιαστικά- φάση κέρδισαν 1-2 και (σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα) προκρίθηκαν στα play off του Champions League. Ο "δικέφαλος" δεν... κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του (με περισσότερα από ένα τέρματα).

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Ελληνική ομάδα με γκολ μόλις στο 4ο λεπτό από τον Κλάους και με δυο τεράστιες ευκαιρίες από τον ίδιο και μια ακόμη του Σάκχοφ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του ημιχρόνου με πέναλτι που χρεώθηκε στον Λέοβατς για κράτημα αντιπάλου. Ο Κλάασεν ευστόχησε κι έδωσε άλλο τόνο στο παιχνίδι.

Το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε το ρυθμό του πρώτου, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε την μεγάλη του στιγμή με τον Μυστακίδη -με κεφαλιά- να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση, όμως ένα κακό διώξιμο έστρωσαν την μπάλα στον Κλάασεν και ο σταρ του Άγιαξ μ´ ένα ξερό σουτ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Διοργάνωση: Champions League
Φάση: 3ος προκριματικός γύρος
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - Άγιαξ 1-2
Γκολ: Αθανασιάδης (4') / Κλάασεν (45' πέναλτι, 87')

Ημερομηνία: Τετάρτη 03/08/2016
Ώρα έναρξης: 21:30 (Ελλάδος)
Γήπεδο:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (89' Κουλούρης), Χαρίσης (84' Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Ροντρίγκες.

Άγιαξ: Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Κλάασεν, Βέστερμαν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ (63' Ελ Γκάζι), Φίρχεφερ, Γκουντέλι, Ντάικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.