Header Ads

Header ADS

Σίλβα: "Δεν είμαι ικανοποιημένος"

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης: «Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί, η νίκη και ένα όμορφο γκολ στην αρχή. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού. Για το μόνο που έμεινα ευχαριστημένος είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Θα αναλύσουμε το τι συνέβη, όπως είναι λογικό, μεταξύ μας. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας. Σήμερα αυτό που έχει μείνει είναι ένα όμορφο γκολ και οι τρεις βαθμοί της νίκης.»

Για τον Ερνάνι και ότι είναι ο 19ος παίκτης του Ολυμπιακού που σκοράρει: «Είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι ένας παίκτης που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής καταφέρνει να σκοράρει. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάθε ομάδα που θέλει να έχει δυναμική, να έχει καλή επίθεση, που θέλει να παίζει πολύ καλά επιθετικά χρειάζεται πολλούς ποδοσφαιριστές που να σκοράρουν. Αυτό δεν είναι προσωπική νίκη του προπονητή. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της ομάδας. Είναι μία νίκη του συνόλου. Είναι γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση, με μεγάλη διαφορά, στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι θετικό για εμάς.»

Για τον τραυματισμό του Καπίνο: «Ποτέ μία αναγκαστική αλλαγή δεν είναι κάτι ευχάριστο. Είναι σίγουρα ανησυχητικό. Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Καπίνο, αλλά είναι πολύ νωρίς να το αναλύσουμε. Θα περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί, όταν θα ξέρουν.»

Για τη χρησιμοποίηση του Καπίνο και το Κύπελλο: «Όχι δεν έχει σχέση με το Κύπελλο. Ο Καπίνο είναι μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κερδίσει το πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε αυτό. Σαν πρωταθλητής και αυτός έπρεπε να αγωνιστεί σε κάποιο αγώνα του πρωταθλήματος, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν μέρος της κατάκτησής του. Έτσι κι εκείνος δικαιούται τη συμμετοχή σε κάποιο παιχνίδι γιατί είναι ένας παίκτης που γι' αυτό δουλεύει στις προπονήσεις, γι' αυτό προετοιμάζεται και του δόθηκε η ευκαιρία του βασικού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.