Header Ads

Header ADS

Sexy basket: Fun Patrol

Το μόνο -ουσιαστικά- ενδιαφέρον στο Ελληνικό πρωτάθλημα basket είναι η σειρά των τελικών και ποιος εκ των δύο θα κατακτήσει των τίτλο. Ξεκίνησαν λοιπόν οι τελικοί καθώς πραγματοποιήθηκε ήδη το πρώτο ματς. Αφήνουμε τα αγωνιστικά στην άκρη (για ανθρώπους που το κατέχουν καλύτερα το άθλημα από εμάς) και την "μάχη" των αθλητών για την "μάχη" των... κοριτσιών, των cheerleaders! Παίζουν - διαγωνίζονται κι αυτές με τον τρόπο τους. Ας ξεκινήσουμε με τις κοπέλες του Παναθηναϊκού:

«H Fun Patrol δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2006 και από τότε έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μείγμα προσωπικοτήτων: Δέκα "πράσινες", ταλαντούχες, συγκροτημένες χορεύτριες, νεαρής ηλικίας, έχουν πρωταρχικό σκοπό την πιο ενδιαφέρουσα χορευτική παρουσία και την πιο δυνατή συνεισφορά σε κάθε εμφάνιση, και απώτερο στόχο την ψυχαγωγία του κόσμου του Παναθηναϊκού Στα breaks μοιράζουν δώρα, ενώ μερικές φορές είναι αυτές που επιλέγουν τους φιλάθλους που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι του ημιχρόνου!»

4 σχόλια:

  1. Αυτες ουτε τα καγκελια δε ξερουν να χορευουν... οταν ο Ολυμπιακος ειχε cheerleaders οι αλλοι ακομα επιναν γαλα απο το μπιμπερο.

    Ποια να συγκριθει με την Ειρηνη Λαγγουρα, την Μαριαν ή τη Θεωνη... τι να λεμε; Γατακια οι βαζελινες. "Ελα μωρε τωρα, μωρε" (αλλα αλεφαντος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο σπιτι να παινεψεις; Οι Red Drops κανουν πρωταθλητισμο χρονια τωρα, οι βαζελινες ουτε για κωλομπαρο δεν κανουν και ας σε κερνανε εκεινες το ποτο!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα σε κεράσουν (ποτό) να αρνηθείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.