Header Ads

Header ADS

Η Εύα Χαντάβα MVP της 5ης αγωνιστικής

Τα Βριλήσσια συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία τους στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και ήδη έπειτα από τέσσερις «στροφές» (έχοντας παίξει την 5η αγωνιστική και να εκκρεμεί η εξ αναβολής 2η), φιγουράρουν αήττητα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας υποστεί μόλις μία απώλεια βαθμού στο εντός έδρας τάι μπρέικ με τον Πανναξιακό. Σε αυτή τη δύσκολη -όπως εξελίχθηκε- επικράτηση για την 5η αγωνιστική, η Εύα Χαντάβα ήταν εκείνη που με τους 28 πόντους της και την εξαιρετικής στατιστική της (20/55 επ., 6 άσοι, 2 μπλοκ, 48% υπ.), οδήγησε την ομάδα της στο 4x4.

Κάτι που δεν πέρασε... απαρατήρητο από τα μάτια των 12 προπονητών, οι οποίοι ανέδειξαν την διεθνή Ελληνίδα ακραία ως MVP της αγωνιστικής. Η ίδια, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (volleyball.gr), δεν έκρυψε τη χαρά της για τη διάκριση αυτή, ενώ αναφέρθηκε στην υπέρβαση που στοχεύει με τα Βριλήσσια, αλλά και στις μέχρι τώρα εικόνες της από το πρωτάθλημα:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής και να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην ομάδα των Βριλησσίων και στον προπονητή μας. Είναι κάτι που με βοηθάει και ψυχολογικά για τη συνέχεια, ώστε να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.»

Για το "μυστικό" της νίκης κόντρα στον Πανναξιακό: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι κόντρα στον Πανναξιακό, γιατί ενώ προηγηθήκαμε σχετικά εύκολα με 2-0, στη συνέχεια, στο τρίτο σετ και ενώ ήμασταν μπροστά με 19-15, χαλαρώσαμε, ισοφαριστήκαμε και τελικά, στα κρίσιμα σημεία καταφέραμε να βρούμε ξανά τη συγκέντρωσή μας και να πάρουμε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Το ότι κερδίσαμε είναι πολύ σημαντικό, γιατί στο βόλεϊ όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποφύγουμε την απώλεια του βαθμού.»

Για το που στηρίζεται η εφετινή ομάδα των Βριλησσίων: «Νομίζω ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα, ούτε πολύ νεανική, ούτε μεγάλη σε μέσους όρους ηλικίας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και φιλοδοξίες και ενθουσιασμό, αλλά και εμπειρίες και παραστάσεις που μας βοηθούν στη διάρκεια των αγώνων. Από εκεί και πέρα, ένα πολύ θετικό στοιχείο στην ομάδα μας λέγεται Γκλιγκόροβιτς, η οποία θεωρώ ότι είναι μία από τις κορυφαίες πασασόρους στην Ευρώπη. Όμως, όλες οι παίκτριες των Βριλησσίων βρίσκονται σε πολύ καλό επιπέδου και πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα καλύψουμε τα όποια κενά μας.»

Για τη "μάχη" με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Αποδεικνύουμε σε κάθε αγωνιστική ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα, έτοιμη να κοντράρει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι οποίες θεωρητικά είναι τα πρώτα φαβορί. Δεν έχουμε παίξει μαζί τους ούτε φιλικά, οπότε δεν ξέρω τι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε απέναντί τους, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα να τις αντιμετωπίσουμε, θα τα καταφέρουμε.»

Για το εάν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα "έκπληξη": «Όλες οι ομάδες απαρτίζονται από ξένες αθλήτριες και σίγουρα αυτό έχει βοηθήσει στο να ανέβει το επίπεδο. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά για παράδειγμα, ομάδες όπως οι Μακεδόνες, το Ρέθυμνο και η Νάξος αφήνουν πολύ θετικές εντυπώσεις.»

Για το εάν νιώθει δικαιωμένη από την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Γενικώς δεν μου αρέσει να μετανιώνω για καμία επιλογή μου. Το να επιστρέψω στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή που το αποφάσισα ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Το βλέπω πολύ θετικά, προσπαθώ να δίνω το 100% στην ομάδα που έχει πολύ βαριά φανέλα στην Ελλάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση και εγώ προσωπικά θα έχω κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.»

4 σχόλια:

  1. Μας πληγωσε ομως, εφυγε για τα ξενα και τωρα που γυρισε δεν ξαναγυρισε στην ομαδα.... κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι οι μοιραίες γυναίκες! Δώσε πόνο Εύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Manolog3, ένα δίκιο ο ανώνυμος σχολιαστής το έχει! Δεν την καταφέρατε να σας ερωτευθεί το κορίτσι για να επιστρέψει!

    (Πέραν της πλάκας, πρόταση της κάνατε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι λέει ως αθλήτρια, ως γυναίκα όμως τα σπάει. Πάρα πολύ όμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.