Header Ads

Header ADS

Δερμιτζάκης: "Το ζητούμενο για εμάς η νίκη"

Για το αυριανό παιχνίδι, στο Ολυμπιακό στάδιο, με την ΑΕΚ μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Οι δηλώσεις του είναι από την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου του προπονητή του Πανθρακικού: «Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, που είναι μεγάλη ομάδα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, παραμένει μια ιστορική ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες με την αλλαγή προπονητή υπάρχει μια συσπείρωση. Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, ότι στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πολύ καλά. Είμαστε σε καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά το ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη, ώστε να μη μας αφορούν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων.

Εξάλλου, σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, η τύχη μας θα εξαρτάται από τις άλλες ομάδες. Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο μόνο θέματα τακτικής, αλλά βασικό είναι να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση, να μην κάνουν οι παίκτες εύκολα λάθη και να έχουν καθαρό μυαλό. Γενικά, θεωρώ ότι αυτή η αγωνιστική θα μας δείξει σε μεγάλο βαθμό, ποιο θα είναι το βαθμολογικό όριο της παραμονής. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι με εξαίρεση τον Κοντογουλίδη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.