Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Η αποστολή του αγώνα με Λαμία

ΑΕΚ: Η αποστολή του αγώνα με Λαμία
Ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Λαμία στο Περιστέρι. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ατομικό έκανε και ο Αντρέ Σιμόες που νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ο Παναγιώτης Κονέ ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και επανένταξης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία στο Περιστέρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε, πριν την προπόνηση, ο πρώην τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.