Header Ads

Header ADS

Πρώτη η Ελλάδα στο τουρνουά FIFPro 2017

Πρώτη η Ελλάδα στο τουρνουά FIFPro 2017
Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο τουρνουά FIFPro 2017 που οργανώθηκε στην Βουλγαρία, καθώς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, η οποία συγκροτήθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, νίκησε 4-1 την Πολωνία.

Η Ελληνική ομάδα προηγήθηκε 2-0 με τέρματα από τον Ανδρεόπουλο και τον Τζιώρα (μετά από εξαιρετική προσπάθεια από τον Ροβίθη), ο Βούρας κράτησε το προβάδισμα στο σκορ με σωτήριες επεμβάσεις και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ροβίθης πραγματοποίησε το 3-0. Ακολούθησε μείωση του σκορ, με πέναλτι, από την Πολωνία, αλλά, ο Καζναφέρης πέτυχε το 4-1 έπειτα από ενέργεια του Ρόκα.

Η Ελληνική ομάδα κέρδισε ευμενή σχόλια για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο τουρνουά στην Σόφια, το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου ενώ δέχθηκε συγχαρητήρια και για την συνολική παρουσία της, εντός και εκτός γηπέδων. Η αποστολή επιστρέφει απόψε στην Ελλάδα, με το κύπελλο για την πρωτιά στο FIFPro 2017, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro.

Ελλάδα (προπονητής Χαράλαμπος Ζελενίτσας): Βούρας, Καζναφέρης, Βέρτζος, Μπανούσης, Μουσταφίδης, Ανδρεόπουλος, Ρόκας, Ψιάνος, Ροβίθης, Τζιώρας, Θέος (Αγριμάκης, Καζνέτσι, Μελισσόπουλος, Δικαιόπουλος, Παλιάτσιος, Μακρίδης).

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.