Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Άγιαξ - ΠΑΟΚ 4-2 (video)

Φιλικό: Άγιαξ - ΠΑΟΚ 4-2
Την ήττα με 4-2 γνώρισε από τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία. Ο "δικέφαλος" άφησε καλές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά κάποια κενά στην άμυνα δεν του επέτρεψαν να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, Στο 4ο λεπτό ο Τσέρνι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αι ένα λεπτό μετά ο Μαζραουί άνοιξε το σκορ με σουτ που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το πρέσινγκ του Άγιαξ δεν του επέτρεπε να παίξει το παιχνίδι του. Στο 26' οι Ολλανδοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Χούντελαρ.

Στο 37ο λεπτό ο Άγιαξ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πέδρο Ενρίκε. Ο Ρέι, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, το απόκρουσε. Στο 38' ήρθε και η μείωση του σκορ από τον Βαρέλα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μακ. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 51ο λεπτό με κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, μετά από σέντρα του Λεβέκ.

Ο Κασιέρα βρέθηκε αμαρκάριστος στο 66' απέναντι στον Ρέι και έκανε το 3-2. Στο 87' ο Μάτος μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε στο κάθετο δοκάρι, για να έρθει ο Φλέμινγκ δύο λεπτά μετά και να κάνει το τελικό 4-2 με κοντινή προβολή.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς (46' Λεβέκ), Κάνιας, Τσίμιροτ (46' Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (46' Κάμπος), Ενρίκε (41' Πέλκας), Μακ (64' Ζάιρο), Πρίγιοβιτς (84' Κουλούρης).


1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.