Header Ads

Header ADS

Τουρνουά για ελεύθερους ποδοσφαιριστές

Σε τουρνουά στην Βουλγαρία για ελεύθερους επαγγελματίες παίκτες θα λάβει μέρος ο ΠΣΑΠ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει όλους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ή πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι, για την συμμετοχή ομάδας του Π.Σ.Α.Π., στο τουρνουά FIFPro 2017 για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως 7 Ιουλίου στην Σόφια της Βουλγαρίας.

To τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος οι ομάδες των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τους Εθνικούς Συνδέσμους της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, θα παρακολουθήσουν παράγοντες, δημοσιογράφοι, σκάουτερ και μάνατζερ και η προβολή που θα δοθεί στους αγώνες, που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της FIFPro, θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Αντίστοιχες διοργανώσεις, κατά τα προηγούμενα χρόνια, πρόσφεραν σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι, την δυνατότητα να βρούνε ομάδα ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους. Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση για την Βουλγαρία, ώστε να προπονηθούν μαζί και να προετοιμασθούν για το τουρνουά. Η γνωστοποίηση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο τουρνουά θα πρέπει να γίνει έως τις 20 Ιουνίου στον Π.Σ.Α.Π. με επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 821 06 93 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@psap.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.