Header Ads

Header ADS

Παίκτης του Αστέρα ο Dani Pichin (video)

Παίκτης του Αστέρα ο Dani Pichin
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Dani Pichin (Ντάνι Πιτσίν) για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1992 στην Μαδρίτη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην San Sebastian, αγωνίζεται ως εξτρέμ και επέλεξε το νούμερο "94" για την φανέλα του. Οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω στην ομάδα. Πάνω απ' όλα είναι μια ευκαιρία να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Έρχομαι με όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω όσα ζητάει ο προπονητής μας. Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση στην μεσοεπιθετική γραμμή. Παίζω ακόμη και ως δεύτερος επιθετικός. Έπαιζα στη Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας.

Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου όπλο. Από μικρός είχα ως μεγάλο προσόν την ταχύτητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού με την μπάλα στα πόδια. Αυτές είναι οι μεγάλες μου αρετές. Επέλεξα τον Αστέρα γιατί ενδιαφέρθηκε για μένα και παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω σε πρώτη κατηγορία. Γι' αυτό επέλεξα την Τρίπολη και θα αποδείξω τι παίκτης είμαι. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.