Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Για τρία ακόμη χρόνια ο Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Για τρία ακόμη χρόνια ο Παπαδόπουλος
Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε σήμερα - Δευτέρα (19/06) με τις υπογραφές των συμβολαίων. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε. Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.»

Οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου

Οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα είναι οι Νίκος Καραμπετάκης (βοηθός προπονητή), Νίκος Αμανατίδης (γυμναστής), Γιώργος Γαυγιωτάκης (προπονητής τερματοφυλάκων). Με τον Νίκο Καραμπετάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και το Νίκο Αμανατίδη, ο οποίος εργάστηκε και φέτος στον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεργάζεται για πολλά χρόνια. Με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη συνεργάστηκε φέτος στον ΟΦΗ και τον επέλεξε να συνεχίσει. Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα πλαισιωθεί και με ένα σκάουτερ, τον οποίο θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πιθανότατα θα είναι παλιός παίκτης του ΟΦΗ, που θα διαθέτει προπονητικό δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α'.

Παπαδόπουλος: "Εμεινα στο σπίτι μου"

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ για την ανανέωσή του: «Είμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου. Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα.

Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά.»

1η συγκέντρωση του ΟΦΗ στις 17 Ιουλίου

Με βάση το σχεδιασμό του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του η προετοιμασία του ΟΦΗ για την νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου. Η ακριβής ημερομηνία θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, μόλις επισημοποιηθεί και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league. To πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (3 εβδομάδες).

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ θα κάνει προετοιμασία εκτός Κρήτης (για 12-14 μέρες), σε αθλητικό κέντρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ στο διάστημα αυτό θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια. Πάνω σε αυτά εργάζονται ήδη ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, όπως και σε θέματα που αφορούν στις μεταγραφές, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν γενικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

2 σχόλια:

  1. Ασχετο αλλα πριν λιγο καιρο ειχα δει στην τηλεοραση τον Γκεραρντ που ειχε παει στο Γεντι Κουλε... στεναχωρηθηκα που τον ειδα ετσι. Ασε που οταν ελεγε ο δημοσιογραφος οτι ηταν και ο Γκεραρντ μεσα, εψαχνα να το δω και δεν καταλαβαινα που ηταν. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα δει κι εγώ το στιγμιότυπο. Επίσης δεν τον γνώρισα τον Ευγένιο (στο πλάνο). Κρίμα όντως! Μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.