Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Αιγινιακός 6-1 (video)

Τα στιγμιότυπα της νίκης του ΟΦΗ με 6-1 επί του Αιγινιακού
Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο ΟΦΗ στο φινάλε του πρωταθλήματος της Football league. Κέρδισε τον Αιγινιακό με 6-1 στο "Γεντί Κουλέ" και τερμάτισε στην 4η θέση. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς ο αντίπαλος ήρθε αποδεκατισμένος και με 13 παίκτες στο Ηράκλειο, για να βγάλει την... υποχρέωση, καθώς είχε εξασφαλίσει την κατηγορία. Έτσι το μοναδικό ενδιαφέρον εστιάστηκε στον αριθμό των γκολ που θα έβαζε η Κρητική ομάδα.

Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Μάνος μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο του αγώνα με ανάποδο ψαλίδι. O ΟΦΗ είχε ξανά κεφάτο τον Βουό, ο οποίος έκανε χατ τρικ, ενώ από ένα έβαλαν ακόμη ο Χαντί και ο Μιλοσάβλιεφ. Η Κρητική ομάδα είχε και δοκάρι με τον Κοιλιάρα (61'), ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Γκατσολάρι στο 58ο λεπτό.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 34η
Αναμέτρηση: ΟΦΗ - Αιγινιακός 6-1
Σκόρερ: Μάνος (1'), Βουό (3', 34', 66'), Χαντί (28'), Μιλοσάβλιεβ (72') / Γκακολάρι (57')

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Βουό (74’ Μπουρσέλης), Χαντί, Μάνος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Χίζι (60’ Κοντογιάννης), Κιάσσος (54’ Βρεττός).

Αιγινιακός (Ι. Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης (71’ Παπαδόπουλος), Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ (58’ Κυριλλίδης), Φασίδης, Ζγκούρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.