Header Ads

Header ADS

Η παρουσίαση του Μπέσνικ Χάσι (video)

Τον Μπέσνικ Χάσι και το επιτελείο του παρουσίασε ο Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μπέσνικ Χάσι. Μαζί του, στο τεχνικό επιτελείο, εντάσσονται οι Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός προπονητή), Μπαρτ Μέερτ (αναλυτής) και Στέφεν Φανχάρεν (προπονητής φυσικής κατάστασης).

Ο Ουσίγιος μίλησε για την δυνατότητα που του δίνει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να δουλεύει στο κορυφαίο επίπεδο, για την συνεργασία του με όλους τους ανθρώπους στην ομάδα, αλλά και για το πλάνο προσέγγισης ποιοτικών ποδοσφαιριστών, προκειμένου εκείνοι να "ντυθούν" με την ερυθρόλευκη φανέλα την νέα σεζόν.

Ο Χάσι παρουσιάστηκε έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, να δουλέψει σκληρά και να παρουσιάσει ένα σύνολο που, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Στάθηκε στην ανάγνωση του roster θα κάνει καλύτερα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα η ομάδα θα δουλεύει για να εμφανιστεί έτοιμη στις 25-26 Ιουλίου και τα προκριματικά του Champions League.


2 σχόλια:

  1. Δεν ξερω αν θα φυγει στο πρωτο ή στο δευτερο Χ, σε ηττα παντως δεν παιρνει ουτε τα πραγματα απο το ντουλαπακι στου Ρεντη.

    Πολυ κακη επιλογη απο τον Ολυμπιακο, αγωνιστικα... τελειως λαθος η σταση της 7 για τα εξωαγωνιστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα θα πω ένα... πρωτότυπο κλισέ: "τα πάντα και οι πάντες θα κριθούν στο χορτάρι"!!! (Τι είπα τώρα ο φιλόσοφος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.