Header Ads

Header ADS

Εθνική basket: Ο Κώστας Μίσσας στο "τιμόνι"

Εθνική basket: Ο Κώστας Μίσσας στο "τιμόνι"
Ο Κώστας Μίσσας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το Eurobasket. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων. Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του. Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία.»

Τα φιλικά προετοιμασίας

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών περιλαμβάνει δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, στην Πάτρα και στο ΟΑΚΑ με το καθιερωμένο πια «Ακρόπολις Eurobank» και φιλικούς αγώνες στην Μεγάλη Βρετανία και στην Σερβία. Αναλυτικά:

➥ 7-8 Αυγούστου, Πάτρα, Τουρνουά με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας.

➥ 11-12 Αυγούστου, Βελιγράδι, Τουρνουά με την συμμετοχή της Ελλάδας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας.

➥ 18-19 Αυγούστου, Λονδίνο, Δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Μεγάλη Βρετανία.

➥ 23-25 Αυγούστου, Αθήνα (ΟΑΚΑ), Τουρνουά Eurobank Ακρόπολις με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ιταλίας και της Γεωργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.