Header Ads

Header ADS

Απόλλων: Ανανέωσε ο Μπαρτολίνι, πρόβλημα με το γηπεδικό

Παίκτης του Απόλλωνα θα παραμείνει και στην super league ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι
Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση είχε η ημέρα για τον Απόλλων Σμύρνης. Η ευχάριστη αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ενώ η δυσάρεστη είναι η "κόντρα" με τον Ερασιτέχνη που "αντικατοπτρίζεται" στο θέμα του γηπέδου της Ριζούπολης. Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις των πρωταθλητών της Football League...

Ανακοίνωση για Μπαρτολίνι: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι.»

Ανακοίνωση για το γηπεδικό: «Αδιέξοδο στο γηπεδικό πρόβλημα της Ριζούπολης στο οποίο φαίνεται ότι δεν υπάρχει λύση. Ενημερώσαμε εγγράφως τον Ερασιτέχνη ότι τη Δευτέρα θα μπούνε μπουλντόζες στην Ριζούπολη για να ξεκινήσει η ανακατασκευή του γηπέδου και τους ζητήσαμε να έχουμε μια νέα συμφωνία μέχρι και σήμερα το μεσημέρι.

Τόσο η πρωτοβουλία των φιλάθλων όσο και η πρωτοβουλία της ΠΑΕ για οριστική λύση του προβλήματος έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη. Αδυνατούμε να συντηρήσουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ουδέποτε υποσχεθήκαμε ότι θα γίνουμε χορηγοί και θα συντηρούμε δραστηριότητες για τις οποίες δεν είμαστε υποχρεωμένοι.

Ζούμε συστηματικά σε ένα καθεστώς εκβιασμού το οποίο δεν ανεχόμαστε πλέον. Θα πρέπει ή κάποιοι κύριοι να πάνε σπίτι τους, διότι με τις ενέργειές τους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, ή θα πρέπει να πάμε εμείς σπίτι μας που αρνούμαστε να υποκύψουμε στον εκβιασμό τους. Αναστέλλουμε τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά και με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε για τις προθέσεις μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.