Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (8/6)

Οι σημερινές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 163/2017

Υπόθεση: Απολογία σωματείου Ιωνικός Νίκαιας για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15 παρ. 3 περ. Β εδ. β΄ και ε΄ Πειθ. Κώδ. Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκε την 21/5/2017, κατά την διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Γ' Εθνικής κατηγορίας ανδρών ανάμεσα στις Ιωνικός Νίκαιας - ΑΕ Εργαζομένων ΙΝΚΑ.

Απόφαση: Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 165/2017

Υπόθεση: Απολογία του Κωνσταντίνου Νταούδη, παρατηρητή του ορισθέντος να διεξαχθεί στις 7/5/2017 αγώνος μεταξύ των σωματείων Απόλλων Καλαμαριάς - Καρδίας ΑΟ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Απόφαση: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο, Κωνσταντίνο Νταούδη, της αποδιδόμενης σε αυτόν κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.