Header Ads

Header ADS

Πούγγουρας: "Μόνο νίκη με Πανιώνιο"

Η συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Πούγγουρα
O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Πούγγουρας, μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική των Play Off της Super League. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο νεαρός αμυντικός τόσο για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο, όσο για την δική του κατάσταση αλλά και αυτή της ομάδας πριν την κόντρα απέναντι στους "κυανέρυθρους".

Για τον αγώνα της Λεωφόρου: «Σε αυτό το παιχνίδι έγιναν πράγματα που δεν αρέσουν σε εμάς τους ποδοσφαιριστές, και καλό είναι να μην γίνονται. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην συνέχεια ανεβήκαμε, ειδικά μετά την αποβολή του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι τελείωσε όπως τελείωσε και δεν μας άφησε την δυνατότητα να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο.»

Για το πως εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται μετά το παιχνίδι της Τετάρτης: «Υπάρχει μία κακή εικόνα, αλλά δεν μας επηρεάζουν και δεν πρέπει να μας επηρεάζουν όλα αυτά. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι και να αφοσιωθούμε εκεί.»

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπήκε καλά στα δύο πρώτα παιχνίδια των Play Off: «Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι είναι η αλήθεια ότι δεν πατούσαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Όπως είπα μετά την αποβολή αρχίσαμε να ανεβαίνουμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το πόσο έτοιμος νιώθει να καλύψει τις απουσίες που προέκυψαν στο κέντρο της άμυνας: «Νιώθω έτοιμος και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος σε περίπτωση που υπάρξει μία ευκαιρία για μένα. Δεν είμαι πολύ καιρό εκτός. Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσα ήταν πριν δυόμιση εβδομάδες. Περιμένω την ευκαιρία μου.»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι καλά στημένοι και έχουν πολλά τρεξίματα και δύναμη. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς όπως όλα τα ματς κόντρα και στις τρεις ομάδες. Ειδικά το συγκεκριμένο στην έδρα μας θα είναι δύσκολο, θα πρέπει όμως να το κερδίσουμε.»

Για το τι μπορεί να κάνει την διαφορά στην αναμέτρηση: «Σίγουρα θα κάνει την διαφορά το να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και να μην τους αφήσουμε ούτε μισή ευκαιρία ώστε να πιστέψουν ότι μπορεί να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.