Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον ημιτελικό με Παναθηναϊκό

Η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ για τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα πετάξει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Μεγάλη Τετάρτη για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του θα βρίσκεται κι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ουσιαστικά η μοναδική προπόνηση της ομάδας ανάμεσα στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του το αγωνιστικό πλάνο για τον αγώνα της Λεωφόρου, ενώ το τελευταίο σκέλος του προγράμματος περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται κι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από το κάταγμα στην κλείδα. Ο Σέρβος επιθετικός τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον υπολογίζεται για τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή είναι κι ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έτσι βρίσκεται στην διάθεση του Ίβιτς. Η 20μελής αποστολή αποτελείτα από τους: Γλύκο, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Ματθαίου, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.