Header Ads

Header ADS

Εγγραφές στο Μητρώο αθλητών Beach Volley για το 2017

Εγγραφές στο Μητρώο αθλητών και πιστοποίηση φορέων στο beach volley για το 2017
Ξεκίνησε, για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, η εγγραφή αθλητών και αθλητριών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επίσημες ή αναγνωρισμένες διοργανώσεις Beach Volley. Η εγγραφή αθλουμένων στο μητρώο beach volley είναι δωρεάν, ενώ τα παράβολα συμμετοχής σε διοργανώσεις καθορίζονται από τον εκάστοτε διοργανωτή και αναφέρονται στους ειδικούς κανονισμούς των διοργανώσεων.

Με βάση τον κανονισμό της ΕΟΠΕ, αθλητές εγγεγραμμένοι στο επίσημο μητρώο δεν μπορούν να συμμετέχουν σε μη αναγνωρισμένες δραστηριότητες. Για την περίοδο 2017 και μέχρι την έναρξη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, ισχύει το μητρώο του 2016 καθώς και η αντίστοιχη βαθμολογία του 2016.

Σε διοργανώσεις με χρηματικά έπαθλα (Open, Challenger) πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν να έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις που δεν περιλαμβάνονται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ισχύουν οι περιορισμοί συμμετοχής ανάλογα με την βαθμολογική θέση.

Για την εγγραφή των αθλητών τα σχετικά έντυπα (φόρμα, υπεύθυνη δήλωση, ιατρική βεβαίωση) μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στο bvregistration@volleyball.gr, ενώ σεύντομα θα μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ.

Πιστοποίηση φορέων, εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων

Η ΕΟΠΕ καλεί τους φορείς που δραστηριοποιούνται ιδιωτικώς στο άθλημα του Beach Volley, να προβούν στις διαδικασίες πιστοποίησης σύμφωνα με τις προβλέψεις των σχετικών Κανονισμών. Συγκεκριμένα:

Α) Όλοι οι φορείς που στην δράση τους περιλαμβάνεται το Beach Volley (Αθλητικοί Σύλλογοι, Club κλπ), θα πρέπει να υποβάλουν στην ΕΟΠΕ τις σχετικές αιτήσεις στις ειδικές φόρμες για την αναγνώριση της δραστηριότητας τους στο συγκεκριμένο Ολυμπιακό άθλημα.

Β) Φορείς που διατηρούν η δραστηριοποιούνται σε αγωνιστικές εγκαταστάσεις Beach Volley, θα πρέπει να υποβάλουν τις σχετικές φόρμες πιστοποίησης προκειμένου να πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν καθορισθεί για τις διάφορες κατηγορίες διοργανώσεων (Open, Challenger, Satellite, Regional κλπ).

Γ) Όλες οι δραστηριότητες των παραπάνω φορέων (τουρνουά, σχολές, καμπ, κλπ), προκειμένου να αναγνωρισθούν και να καταχωρηθούν στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, θα πρέπει να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις (πιστοποίηση φορέα και αγωνιστικής εγκατάστασης).

Οι σχετικές φόρμες και οι οδηγίες συμπλήρωσης τους βρίσκονται στο site της ΕΟΠΕ (Beach Volley/πληροφορίες για διοργανωτές), και μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στο bvregistration@volleyball.gr. Όλες οι κατηγορίες αιτήσεων των φορέων συνοδεύονται από παράβολο €20, ενώ ειδικά για διοργανώσεις θα πρέπει να υποβάλλονται 20 τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης (εξαιρούνται οι διοργανώσεις μέχρι 15 Μαΐου οι οποίες θα αντιμετωπισθούν με πιο μικρές προθεσμίες). Αναγνωρισμένοι και πιστοποιημένοι φορείς, αγωνιστικοί χώροι και δραστηριότητες θα προβάλλονται στο site της ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.